Titre pour le contenu (image, formulaire ou autre)

facebook oldalunk
online rádiók
DI.FM @ happyhardcore.com
DI.FM @ Oldschool Electronica
hCore.fm Radio
KRAFTYRADIO.com
Nu-Rave.com Radio
Revivalkult

mix ajánló

letölthető zene

friss megjelenés
Hardcore Energy 2

hallgatás
Dj Flatline

    1986. március 23-án született Budapesten. Mindig is érdekelte a zene, azon belül is az elektronikus stílusok nyűgözték le. Szülei révén már 6-7 évesen megismerkedett a Kraftwerk munkásságával, majd később 1994-96 között az akkor tomboló Rave-korszakból is kivette a részét (passzívan). Azóta is rajongója a Scooternek, akik a legnagyobb hatást gyakorolták rá. Innen jött "SP" beceneve is (= Scooter-Posse).

    Kezdetektől fogva érdekelte a különböző zenék készítése, valamint ezzel párhuzamosan a DJ szakma is.
2001-ben vette fel a Flatline nevet, amelyet mind producerként, mind DJ-ként használ. Kezdteti stílusa eléggé behatárolhatatlan volt, eleinte a dance-hez hasonló műfajban mozgott, trance és acid elemekkel vegyítve. 2004-2005 határán a technikai fejlődésnek köszönhetően visszanyúlt a régi rave-elemekhez, így jelenleg Happy Hardcore / UK Hardcore stílusban tevékenykedik. Emellett kisérleti szinten mozog a holland Mainstyle hardcore vonalon is.

    DJ-ként jelenleg a UK Hardcore stílust képviseli, azon belül is a vokálos, dallamos vonalat. Kedvenc lemezkiadója a Next Generation / Blatant Beats.

    A zeneszerkesztéshez PC-t és MIDI keyboardot használ, FruityLoops Studio Producer Editionnel dolgozik. Emellett egy Yamaha szintetizátor és sok VSTi plugin áll "szolgálatában".

http://www.myspace.com/djflatlinehu